Lid worden van het genootschap

Hoe meer leden, hoe meer vreugde – en ook: hoe meer mogelijkheden wij hebben om activiteiten te organiseren. Het Genootschap kan niet zonder de jaarlijkse lidmaatschapsgelden van de leden. We krijgen slechts mondjesmaat subsidie – het meeste moet door onszelf opgebracht worden.

€ 50

jaarlijkse contributie

U betaalt € 50,00/jaar.

Word lid

€ 75

jaarlijkse contributie

Wilt u steunend lid worden? Dan betaalt u € 75,00/jaar.

Word lid

Voordelen

  • Nieuwe leden ontvangen ter introductie een welkomstgeschenk (indien voorradig)
  • Leden ontvangen in de regel publicaties van het Genootschap gratis. Zo ontvangen de leden jaarlijks het boek BoontjesDeze Boontjes zijn de verzamelde columns van Louis Paul Boon en vormen een gestaag meanderende stroom van dagelijkse overpeinzingen over zijn leven en werk. De reeks ging van start bij Uitgeverij Houtekiet maar werd in 2003 gestopt. Het Boon Genootschap neemt de uitgave van de resterende tien delen op zich omdat de Boontjes absoluut behoren tot het literaire erfgoed van het Nederlandstalige gebied.
  • Alle leden ontvangen per e-mail ons mededelingenblad BoonBerichten
  • Vrijwel alle evenementen en bijeenkomsten die worden georganiseerd door het Genootschap zijn vrij toegankelijk voor leden en hun introducés.
    Doorgaans worden deze bijeenkomsten afgesloten met een gezamenlijke maaltijd (op eigen kosten, dat dan weer wel).

Meld u aan en word lid.

Contacteer ons via onderstaand contactformulier of bel ons op.

Vul het contactformulier in


JaNee

Praktische informatie

  • U neemt telefonisch contact op met onze secretaris in Nederland: Herman Verlint: +31 (0)20 6100999 / +31 (0)6 45679098 of
  • U stuurt een e-mail naar mail@lpboon.net met de vermelding ‘Aanmelding nieuw lidmaatschap’ of
  • Aanmelding via het contactformulier – klik op ‘lid worden’. Na invullen van uw gegevens en klikken op ‘word lid’ wordt uw aanmelding per e-mail aan ons verzonden.

Na aanmelding zal ons secretariaat contact met u opnemen en onvangt u nadere inlichtingen over de verdere gang van zaken.

Bankrekening België: BE36068200494781 tnv L.P.Boon Genootschap, Aalst